Θεματικές Λαμπάδες Βάφτισης

95 € ‎/ Tεμάχιο

Λαμπάδα, διάστασης 45εκ * 70εκ, που αποτελείται από μαξιλαροθήκη με θεματική προσαρμογή και πρόσθετο στοιχείο διακόσμησης.

Η μαξιλαροθήκη είναι γεμισμένη με μαλλί για να διατηρείται ο όγκος της και μετά το πέρας του μυστηρίου αφαιρείτε το μαλλί και τοποθετείτε στο εσωτερικό της ένα μαξιλάρι.

Έτσι η λαμπάδα σας, μετά το πέρας του μυστηρίου μετατρέπεται σε ένα μοναδικό αναμνηστικό μαξιλάρι για το παιδικό δωμάτιο.

Αν επιθυμείτε μια λαμπάδα με μικρότερο όγκο μπορεί να γίνει σε μορφή γραβάτας χωρίς το γέμισμα με μαλλί και πρόσθετο στοιχείο διακόσμησης, όπως και παραπάνω.

Το πρόσθετο στοιχείο μπορεί να είναι υφασμάτινος φιόγκος σε χρώμα της επιλογής σας, διάστασης 14εκ * 26εκ ή θεματική ξύλινη ροζέτα διαμέτρου 19εκ που επιδέχεται θεματική προσαρμογή. Μετά το πέρας του μυστηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Τόσο στο ύφασμα, όσο και στην ξύλινη ροζέτα μπορεί να προστεθεί το όνομα του παιδιού χωρίς οικονομική επιβάρυνση.Τα υφάματα και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά για τα παιδιά και ιδιαίτερα ανθεκτικά.

Συμπληρώστε το θέμα που σας ενδιαφέρει στη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δείτε τα δικά μας αντίστοιχα θεματικά.